Straipsniai: 0
Iš viso: €0

Rankomis Austus Saugojimo Krepšys Stalo Organizatorius Macrame Vytelių Vaisių Dėklas Multi-Purpose Maisto, Vaisių, Daržovių, Duonos, Laikymo Krepšys

  • (0 Klientų atsiliepimai )
€52.58 €36.80

Galimos Funkcijos

Rankomis Austus Saugojimo Krepšys Stalo Organizatorius Macrame Vytelių Vaisių Dėklas Multi-Purpose Maisto, Vaisių, Daržovių, Duonos, Laikymo Krepšys

Kulka Taškų: 1、Medžiaga: rotango gamyba ir mediena, audiniai ir patvarus, tradicinius rankų darbo metodus.

2、Rankų darbo pagal Vietnamo Amatininkų: Mūsų virtuvė vaisių ir daržovių krepšelius, yra rankų darbo.Prašome atkreipti dėmesį, kad šių virtuvės krepšelio produktai yra visiškai rankų darbo, todėl dydis gali skirtis ±1 cm.

3、Rinkinį Sudaro: Didelis dydis: 27cm, skersmuo x 9cm didelis, vidutinis dydis: 22cm skersmuo x 8cm didelis, mažas dydis: 19cm skersmuo x 8cm aukščio, 3 dydžių krepšius, gali būti sukrauti lengvai saugojimo ir gali būti naudojamas.Naudoti atskirai.

4、Lengva Priežiūra: Tiesiog nuvalykite švariu drėgnu audiniu, atkurti blizgesį spalva.Kartais, jūs galite plauti, tai vaisių krepšelis, ant virtuvės skaitiklis su vandeniu ir leiskite jai išdžiūti, bet tai nėra rekomenduojama tai daryti dažnai.Šis rankų darbo virtuvės krepšelio negali būti išskalbti indaplovė, nei ji gali būti naudojamos orkaitėje.

5、Multi-purpose: Šios šalies stiliaus austi krepšiai yra gražiai suprojektuota ir labai tinka kasdien saugojimo ir rodyti.Krepšelį galite turėti daug vaisių ar maisto.Idealiai tinka duonos, daržovės, desertai, vaisiai, bulvės fri ir uždarai.

Aprašymas:

Bambuko Audiniai Vaisių Krepšelis yra rotango gamyba ir mediena, audiniai ir patvarus, tradicinius rankų darbo metodus.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: vytelės

Dydis(apytiksliai):

Didelis krepšys: Skersmuo: 27cm Aukštis: 9cm(10.63*3.54 in)

Vidutinis krepšelis: Skersmuo: 22cm Aukštis: 8cm(8.66*3.15 in)

Mažas krepšelis: Skersmuo: 19cm, Aukštis: 6cm(/7.48*2.36 in)

Svoris: apie 520g

Savybės:

Rankomis austi, bauda meistriškumo, sklandžiai ir jokių atplaišų, realus meno kūrinio vaisių krepšelį.

3 tvirtas ir universalus krepšys, tinka kiekvienam šeimos krepšelį galite turėti daug vaisių ar maisto.Duonos, daržovių, mėsainius, vaisiai, ir pan.

Pakavimo Sąrašas:

3x Saugojimo Krepšys

Pastaba:

Dėl rankų darbo, dydį, kiekvieno padėklo bus šiek tiek kitoks.

Dėl natūralių medžiagų, spalvų, kiekvienos plokštelės yra šiek tiek kitokia.

Ne, tai vieta, drėgnoje ir vėsioje vietoje ilgą laiką, siekiant išvengti žalos saugojimo krepšys.

Saugokite nuo saulės ar lietaus, ilgą laiką.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Visiškai Rankų darbo Krepšelis】Su tradicinio rankinio audimo būdus ir amatininkų, detales Rotango Vaisių Krepšelis yra geras.Atkreipkite dėmesį, kad gali būti 1-colių variacijos.

2.【, Nuvalykite jį Švariu】Nuvalykite Austi Duonos Krepšelio valyti su drėgnu skudurėliu yra gerai, nereikia plauti su vandeniu pernelyg dažnai, ir jūs turite ne plauti su indaplove.

3.【Patikimos Medžiagos】Su medžiaga visiškai natūralus rotango gamyba ir medienos, Austi Vaisių Krepšelis yra dėvėti, atsparus ir tvirtas, todėl, kad ji gali tarnauti ilgą laiką.

4.【Tiktų įvairaus Dydžio】, Ar elementus, kuriuos norite paketas yra didelis ar mažas, galite pasirinkti suitablefrom trijų skirtingų dydžių.Rotango Duonos Krepšelis gali būti sukrauti arba pateikiami atskirai.

5.【Kelias Programas】Vytelių Vaisių Krepšelis yra tinkamas pasirinkimas paspaudę duona, daržovės, desertai, vaisiai, bulvytės, ir uždarai jį yra naudojami kasdieniniam saugojimo ir rodyti.

Kilmės Žemyninė Kinija
Medžiaga Vytelių
Tipas Laikymo Krepšiai
Funkcija Eco-Friendly
Naudoti Įvairenybės

Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas