Straipsniai: 0
Iš viso: €0

Medinės Lentynos Kristalų Eterinis Aliejus Stalčiuko Sienos Ekranas Dekoro Stovo Tvirtinimo Prie Sienos Miegamajame Organizatorius Lentynos

  • (0 Klientų atsiliepimai )
€36.08 €26.69

Galimos Funkcijos

1. Ar jums patinka stendas kristalai arba eterinių aliejų, arba mažų vazoninių augalų?Jei taip, manau, kad tai krištolas stovas puikiai tinka jums, jis papildys bet kokio stiliaus kambario.

2. Unikalus Žėrintis Dizaino krištolo stendas turi unikalų dizainą.Jis gali švyti, kad jūsų kambarys pilnas magijos ir dieviška, tai yra dieviškai gražus kristalų ekranas stovi, puikus klasikinis.

3. Kas gali būti pateikti, pavyzdžiui, stendas tinka mažoms vazoninių augalų, krištolo akmenimis, eteriniai aliejai ir kt.Įvairių būdų lengvai, ji gali būti kabinami ant sienos arba gali būti dedama ant stalo, altorius, arba kito lygaus paviršiaus kaip savarankiškas namų dekoro.

4. Likti Stilingas, Mūsų kristalų ekranas stendai yra kruopščiai rankų darbo, su meile pridėti grožis, magija ir gerą atmosferą jūsų namuose.Jis puikiai tinka bet kokio dekoro, ir puiki dovana bet kristalų meilužis bus dėkingi.

5. Puiki Dovana Pasirinkimas, lentynos, yra puiki dovana housewarming, Kalėdos, gimtadieniai, Motinos?s diena, Padėkos Diena, naujieji Metai?s, arba bet kokių švenčių sezono metu.Suteikite savo kolekcijas gražus ir prasmingas vieta bus rodomas.

Pavadinimas: Crystal Stendas

Svoris: 460g

tipas: Drugelis/moon/drugys

tipas: 1/2/3

Spalva:Mediena spalva

Medžiaga:Akrilas+Mediniai

Dydis:40 x 30 x 5cm

Pakuotės Turinys:

1x Kristalų Stendas

1x USB Šviesos Eilutę

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Kilmės Žemyninė Kinija

Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas