Straipsniai: 0
Iš viso: €0

Mini Klavišą "Piniginės" Lovely Apvalios Monetos Maišelis Mažas Animacinių Filmų Kortelės, Piniginės Maišelis Maišas Raktų Pakabukas Pakeisti Piniginė Su Užtrauktuku Moterims

  • (0 Klientų atsiliepimai )
€1.77 €1.24

Galimos Funkcijos

Aprašymas:

Apskritojo Pakeisti Turėtojas yra įmontuotas skaitmeninis spausdinimas modelis, minkšta ranka jausmas, su užtrauktuku, ilgą laiką naudoti ir užkirsti kelią savo daiktus iš vis šlapia drėgnoje aplinkoje.

Viduje kišenėje laikymo monetos/belaidė laisvų rankų įranga/duomenų laidas/mobiliųjų telefonų kroviklį/ USB kabelis/klavišus ir kiti smulkūs asmeniniai daiktai mažesnis nei 7cm, patogus aksesuaras dėklas.

Tai puiki dovana draugams.Jis gali būti puikiai naudojami businesswomen, biuro darbuotojams, studentams, mokytojams, gydytojams, slaugytojams, padavėjai ir t. t.

Savybės:

Dydis: 10*2cm/3.93*.78 cm

Medžiaga: Poliesteris

Svoris: 10 g

Sąrašas:

1*Apvalios Pakeisti Turėtojas

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Paprasta Atlikti】Tai animacinių filmų mielas mini klavišą "piniginės" yra sukurta labai paprasta atlikti ne, tai patogus dizainas yra mūsų patogumui paimti ir nešti.

2.【Mados ir Laisvalaikio】 Mes apsvarstyti poreikius, kasdieniame gyvenime.Mes sukūrėme šį apvalios monetos rankinėje savo šiuolaikinio miesto gyvenimo, su specialia ausinių poziciją, puikiai tinka klausytis savo mėgstamos muzikos, o darbą arba pasinaudoti lauke, suteikia jums laisvę atsipalaiduoti.

3.【Puikią Medžiagą】mini saugojimo krepšys yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų.Interjero erdvę tinka auskarai, žiedai ir karoliai, ir net apima a-į veidrodį.Užtrauktukas užtikrina viską, kas yra viduje.

4.【Patenkinti Poreikius,】 animacinių filmų mielas monetos maišelis maišas paprastas ir kompaktiškas mini dydžio, dizaino, elegantiška išvaizda, ir vienas sluoksnis patenkinti skirtingus saugojimo poreikius.

5.【Siurprizas Dovanos】turas pakeisti turėtojas yra puikus Valentino Diena, Gimtadienis, Motinos Dienos, Kalėdų, Padėkos ir Vestuvių Dovanos mergaitėms ir moterims.

Medžiaga Poliesteris
Kilmės Žemyninė Kinija
Funkcija Eco-Friendly

Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas