Straipsniai: 0
Iš viso: €0

4Pcs Mason Indo Dangtelis,Daugkartinio naudojimo Flip-Top Stiklainis Užsukamu Dangteliu,nepralaidžiose Antspaudas,Reguliariai Burnos Jar,Pilant Uogiene Kava, Limonadas

  • (0 Klientų atsiliepimai )
€14.13 €9.47

Galimos Funkcijos

Pakuotė: Šie plastikiniai jar dangteliai labai tinka labiausiai mason indai, reguliariai kalibro arba mason indai, tekinimo savo jar į gėrimo butelis, ir gerti šie dangteliai patogiai, galite pakratykite indelį, išmaišyti, uogienė, jogurtas, sirupas ir pan. (Pastaba: hidraulinis drebulys nerekomenduojama).

Nepralaidžiose: stiklo mason indo dangtelis yra uždarytas su nepralaidi vandeniui silikoninė tarpinė, kuri pagerina sandarinimo veiklos, kuri leidžia jums pakratykite indelį, lengvai, nesirūpindami, ar nėra nuotėkio.Su šiomis nepralaidžiose plastikiniai dangteliai, jūs galite atlikti mason indai, kempingas, žygiai ir alpinizmas.Geras sandarumas dangčio numatyta jar gali pratęsti gyvenimą maisto ir nebėra maisto atliekos.

Aukštos kokybės medžiagos: daugkartinio naudojimo reguliariai burnos Mason indo dangtelis yra pagamintas iš aukštos kokybės plastiko ir silikono.Jis yra netoksiškas ir gali būti naudojamas daugelį metų.Silikono sandarinimo žiedas yra nuimamas lengva valyti.Plastikiniai mason jar dangteliai gali būti saugiai įdėti į indaplovės ir gali būti pakartotinai naudojamas daugybę kartų.

Patogu nešiotis ir iškelties: yra papildoma rankena ant dangčio, kuriuos yra patogu nešiotis arba pakabinti ant virtuvė, kablys, kuprinė ir kt.Gražus pylimo snapelis leidžia jums lengvai supilkite skystas maisto produktų, pavyzdžiui, kokteiliai, sultys, džemai, vandens, sirupai, namų apyvokos spaustos apelsinų ir kt.Labai patogu ir praktiška dangteliu, tinka plačiai burnos ar mason jar.

Žmogiškas dizainas: pavarų formos dizainas leidžia lengviau pasukti ir priveržkite; yra iškeltas taškus ant dugno, flip dangtelis, kuris apsaugo dangtelį atidaryti po atidarymo, kuris yra patogu gerti ir dempingo; pasuktą rankenėlę patogu nešiotis arba pakabinti ant sienos, kuprinė, virtuvės ir kitų vietų.Nutekėjimas-įrodymas, sandarinimo tarpinė virsta dangčiu Mason jar į gėrimo butelį ar konteineris prie parduotuvės kai kurie sauso maisto, skysčių gėrimas arba kai uogienė.

Spalva: Juoda+Pilka+Rožinė+Mėlyna

Medžiaga: Plastikas

Dydis: 70mm

Pakuotės Turinys:

4 * Reguliariai burnos mason indo dangtelis (be buteliuko)

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Kilmės Žemyninė Kinija

Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas