Straipsniai: 0
Iš viso: €0

Pabėgti Kambario Žaidimai Rekvizitai Slėgio Jungiklis ir Vibracijos Jutiklis Rinkiniai Kontrolės 60KG Magnet Lock Pabėgti Kambarys Prekes

  • (0 Klientų atsiliepimai )
€145.15 €136.44

Galimos Funkcijos

Kategorijos:Saugumas Ir Apsauga

Pabėgti Kambario Žaidimai Rekvizitai Slėgio Jungiklis ir Vibracijos Jutiklis Rinkiniai Kontrolės 60KG Magnet Lock Pabėgti Kambario Reikmenys Aprašymas: 1.Pabėgti Kambarys Rekvizitai Rinkiniai susideda iš 1pc slėgio jutiklis,1pc vibracijos jutiklis,1pc valdytojas,1pc 12V adapteriu.Mes galime pateikti MUMS/EU/AU/UK plug atrankos apie adapteris. 2.SLĖGIS DIRŽO IR VIBRACIJOS JUTIKLIS DERINYS.Pirma sukelti slėgio diržo ir tada sukelti vibracijos jutiklis, užraktas bus atidaryti 3. AUKŠTOS KOKYBĖS IR LABAI SAUGOS DIZAINO.Tik 12V , kontrolė, aukštas atsparumas(60kg), tai vargu ar gali daryti žalą peple. 4.APIE SLĖGIO JUOSTA.Įdiegti ją ant grindų arba ant sienos.Kai žaidėjas paspaudžia jį su savo kojų ar presai jį ranka,Jis bus pradėtas.Paliekant untriggered. 5.APIE VIBRACIJOS JUTIKLIS.tai bus Įdiegti ant durų,sienų arba valdybos ir pagal teisingus kartus, kad savininkas anksto trankyti duris,sienos,laive .Jis bus taikomas.KAIP JĮ NAUDOTI(už savininką) 1.Prisijungti raudona ir juoda linija nuo valdiklio iki 60KG magnetas užraktas(Raudonos,juodos ir juodos). 2.Galia valdytojas,paspauskite juoda slėgio jungiklis, don ' t let it go ir kalkite į tarybą, kurios vibracijos jutiklis dedamas ant,vibracijos daviklis bus įrašyti savo beldžiasi kartų automatiškai,galiausiai prašome iš naujo paleisti valdytojas išbandyti. 3.Paspauskite slėgio jungiklis don ' t let it go , trankyti valdybos teisingai kartus,12V EM užraktas, bus anuliuotas.Kaip iš NAUJO nustatyti KITĄ ŽAIDĖJĄ? 1.Jei nustatytas užraktas atidarytas,Paspauskite slėgio jungiklis ir don ' t let it go , kalkite valdybai teisę kartus,magnetas užrakto bus užrakinta. 2.tiesiog išjunkite duomenų valdytojas ir paleiskite ją iš naujo, tai bus gerai.KAIP ŽAISTI NUOTYKIŲ?Tai priklauso nuo idėjos pabėgti iš kambario savininkas ,nuotykių sukelti slėgio jungiklio, kaip pačiu metu knok ant lentos, kuri vibracijos jutiklis skiriamas ,Jei Beldžiasi laikai yra teisingi, magnetas užrakto bus atidaryti.KAIP ĮDIEGTI REKVIZITAS?APIE SLĖGIO JUOSTA.Įdiegti ją ant grindų arba ant sienos.Kai žaidėjas paspaudžia jį su savo kojų ar presai jį ranka,Jis bus pradėtas.Paliekant untriggered.APIE VIBRACIJOS JUTIKLIS.Įdiegti ją ant durų,sienų arba valdybos ir pagal teisingus kartus, kad savininkas anksto trankyti duris,sienos,laive .Jis bus taikomas.

Žymos: pabėgti kambario žaidimai rekvizitai slėgio jungiklis, pabėgti kambario žaidimas, žaidimas prop, žaidimas įspūdį iš metalo, mag užraktas durų valdymo, rekvizitai.

Dydis 18X12X6CM
Signalo Tipas Žadintuvas
Prijungimo Tipas LAIDINIU
Ekranas No
Galia DC 12V
Išėjimo Numeris 1
Rinkinio Sąrankos Durų Jutiklis
Modelio Numeris 4MB-01
Vaizdo Sąsaja No
Ginkluotę Tipas Slaptažodį
Elektros specifikacijos JAV plug, ES plug, AS Plug, UK kištukas
Zonos Numeris 8
Slaptažodį Klaviatūra No
Prekės Pavadinimas BearHoHo

Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas