Straipsniai: 0
Iš viso: €0

Naujas Šifono Bowknot Elastingas Plaukų Juostos Moterų, Mergaičių, Vientisos Spalvos Scrunchies Lankelis Plaukams Ryšiais Surišti Į Arklio Savininkas Plaukų Accessories

  • (0 Klientų atsiliepimai )
€2.13 €1.39

Galimos Funkcijos

Kategorijos:Drabužiai, Reikmenys

83453 KARŠTO PARDAVIMO Funkcijos: 1. Fantastinis plaukų juostos: plaukų šalikai, yra kartu su plaukų kaklaraištis ir minkštas sparnas.Galite naudoti atskirai arba kartu su nuotaiką. 2. Plačiai naudojamas: Tai geriausias pasirinkimas įvairių progų, tokių kaip pažintys, prom, vakarėlius, gimtadienius, paplūdimio ir kasdien dėvėti. 3. Geras jausmas dėvėti: Rankena, kad jūsų plaukai tvirtai, be baimės paslysti, jokios žalos jūsų plaukai bus ne traukti arba sugadinti jūsų plaukus, suteiks jums patogiai dėvėti patirtis. 4. Lengva nešti: Tinka dauguma plaukų tipams, tinkamo dydžio, lengva laikyti dėžes arba maišus, kai nenaudojate šių plaukų įrašus galite atlikti šiuos įrašus į savo maišą, kosmetikos maišą, rankinės, lagamino ir kitų pakavimo dėžės. 5. Geros dovanos: Šis produktas taip pat gali būti siunčiamas taip saldus dovanos sau, šeimai ar draugams, savo mados spalvų ir praktinių funkcijų, kad jiems tinka įvairioms progoms ir įvairių šukuosena.

Aprašymas: Šie plaukų juostos gali būti taikomi nustatyti savo plaukų per makiažas, padaryti daugiau šukuosena viduje, atitinka jūsų kasdienių poreikių.

Techniniai duomenys: Medžiaga: satino audinio Tipas: Triušiuko ausys Įpakavimas: sandarų maišelį Pareigos: ilgalaikio plaukų, apdailos, Spalvos: žalia, rožinė, oranžinė, šviesiai mėlyna

Pakuotė: 4 * Plaukų Juosta Turėtojas

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

Žymos: funmi šilko plaukų, yyong plaukų šilkas, protezavimo plaukų šilkas, nordstrom šilko suknelė, šilko ruban plaukų, "shantung" šilko suknelė, keraminiai plaukų šilkas, traukti plaukų skara, šilko merginos plaukai, xuxu plaukų šilkas.

Funkcija Papuošti
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Modelio Tipas Spausdinti
Kilmės Žemyninė Kinija
Modelio Numeris WJG0121
Taikoma Sezonas Keturis Sezonus
Išleidimo Data Spring2021
Tipas Plaukų Juostelės, Scrunchie, Plaukų Virvė, Plaukų Ryšiai, plaukų juostelės
Taikoma Scena Atsitiktinis
Lytis MOTERIS
Medžiaga Šifono, satin
Stilius Mados

Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas