Straipsniai: 0
Iš viso: €0

Žiemos Moterų Balaclava Slidinėjimo Kaukė Terminio Vėjo Minkštas Kvėpuojantis Šilčiau Skrybėlė Slidinėjimas, Čiuožimo D88

  • (0 Klientų atsiliepimai )
€11.68 €8.65

Galimos Funkcijos

Kategorijos:Drabužiai, Reikmenys

Žiemos Moterų Balaclava Slidinėjimo Kaukė Terminio Vėjo Minkštas Kvėpuojantis Šilčiau Skrybėlė Slidinėjimas, Čiuožimo d88

Aprašymas:

Savybės:

Ultimate Apsauga: Visas veidas apvyniotas veido kaukė gali geriau apsaugoti jūsų veido, kaklo, plaukų ir ausų.Ji apsaugoti save nuo UV šviesos ir spindulių, dulkių, purvo, drėgmės, vėjo.Tai idealiai tinka lauko veikla.

Kvėpuojantis & Vėjo: aukščiausios kokybės audinio, kuris yra kvėpuojantis, kuri visada galite išlaikyti jūsų oda sausas ir švarus, pralaidžios orui medžiagos, niekada negali būti uždusinti.Tai taip pat yra stiprus ir patvarus vėjo galimybę.Visai tinka jūsų kelionių ir lauko mokymas.

Elastinga ir Šilčiau Dangtelis: Sutirštės vertus, mezgimo siūlai, super minkštas, visi šiltas ir kvėpuojantis.Megztiniai, kepurės, taip pat yra elastinga ir tampus, kad tilptų dauguma žmonių.

Platus Taikymas: Jūs galite dėvėti skrybėlę ankstyvą rudenį, ir šaltą žiemą.Ji labai tinka visų rūšių lauko veikla, pavyzdžiui, motociklai, žygiai, dviračiais, bėgimo, alpinizmas, plaukimas, irklavimas, slidinėjimas, alpinizmas, kempingas, ir kt.

Klientų Aptarnavimas: Jei jūs susiduria jokių problemų, apie mūsų produktus, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, mes esame pasirengę padėti.Mes išspręsti jūsų problemas, taip greitai, kaip įmanoma.

Specifikacija:

Medžiaga:Poliesteris,Akrilas,Medvilnė,Medvilnė

2 Stilius:Užtrauktuku Skrybėlę,Nr. užtrauktukas skrybėlę

Skelbimas:

1. Dėl skirtingų monitorių ir apšvietimo efektai, tikroji spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

2. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti 1-3cm nuokrypis.

Komplektą Sudaro:

1*Slidinėjimas skrybėlę

Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Modelio Tipas Kietas
Lytis MOTERIS
Medžiaga Medvilnės
Kilmės Žemyninė Kinija
Funkcija išlaikyti šiltas
Elemento Tipas Bombonešis Skrybėlės
Kilmės vieta Kinija (Žemyninė)
Taikoma Sezonas Žiemos
Taikoma Scena Lauko

Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas