Straipsniai: 0
Iš viso: €0

naujos Priekabos Kablys Komplektas su 2 Colių Kamuolys 6000LB Sunkiųjų Priekabos Kablys Galingas, Atsparus Korozijai Pakeitimo Vilkimo Kablys, už

  • (0 Klientų atsiliepimai )
€151.60 €75.80

Galimos Funkcijos

Kategorijos:centras

[Galingas ir Patikimas] Priekaba turi patikimą vilkimo stiprumą, kuris gali turėti iki 6000 svarų.Patikimas vilkimas kostiumas yra tvirtas struktūrą, ilgas tarnavimo laikas, gali atlaikyti ilgalaikį naudoti lauko sąlygomis.

[Size Informacija] Rutulio skersmuo: 2 cm; veržlės dydis: apie 37 mm; montavimo veleno dydis: apie 25 mm skersmens, apie 55 mm ilgio; lankstas (vertikalus guolis): 750LB (apie 340kg); priekabos apkrova (horizontaliosios apkrovos): 7500LB (apie 2200kg).

[Patvari Medžiaga] Vilkimo kablys yra pagaminti iš chromo-padengti kieto plieno, tvirtas, patvarus, atsparus korozijai, kuri galėtų veiksmingai atsispirti lietaus, purvo, kelių druska ir daugiau, taip pat suteikia puikią stiprumo.

[Patogu Naudoti] priekaba rutulio kalno leidžia jums persijungti tarp transporto priemonių, per kelias sekundes, reguliuoti priekabos kamuolys dydis vilkti skirtingų transporto priemonių, ir taip pat sumažina vibraciją, chuck triukšmo, ir barška, kai vilkimo.

[Wide Suderinamumo] Šis priekabos kablys rutulio kalno vilkti valtys, kemperiai, RVs, Džipai, Keturračiai, motociklai, ir t.t.Ir jei turite kokių nors klausimų, prieš arba po įsigijimo, prašome susisiekti su mumis.

Produkto pavadinimas: Priekabos vilkimo Kablys

Pagrindinės Savybės:

1.Priekabos kablys gali dinamiškai reaguoti į smūgių, vibracijos ir nelygiais keliais, suteikiant daugiau komforto, važiavimo vairuotojui ir keleiviams.

2.Priekabos vilkimo kablys, su stipriu vilkimo jėga siūlo sauga ir patikimumas jūsų vilkimo, prašome įsitikinę naudoti.

3.Vilkimo kablys yra apsaugotas tvirto juodos spalvos miltelių kailio apdaila ir poliruoto chromo danga, elegantiškas ir patvarus.

4.Siekiant apsisaugoti nuo rūdžių ir pratęsti jos tarnavimo laiką, rekomenduojama naudoti tepalai, tokių kaip failas po naudojimo.

Specifikacija:

Medžiaga: plienas

Lankstas (vertikalus guolis): 750LB (apie 340kg)

Priekabos apkrova (horizontaliosios apkrovos): 7500LB (apie 2200kg)

Specifikacija: 2-colių kampe imtuvas

Kamuolys: 2 cm skersmens

Skersmuo veržlė: apie 37mm

Pastaba:

1. Importuojamos prekės gali būti įbrėžimų ir nelygios dangos metu gamybos ir transportavimo.

2. Gali būti ir nedideli nukrypimai spalva ir dydis nuo tikrojo produkto, prašome suprasti.

1x Priekaba Rankos

1x Varžtas

1x R Įrašą

1x Nerūdijančio Plieno Kamuolį Galva

1x Riešutų

1x Padas

1x Kamuolys Bendras Apsauginė Įvorė

2 Colių Kamuolys,6000LB Heavy Duty,Atsparus Korozijai

Kilmės Žemyninė Kinija

Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas