Straipsniai: 0
Iš viso: €0

Rankinio Aikštėje Dirvožemio Blokatorius 2-colių Dirvožemio Block Maker " su Rankena Sodo Augalų Priemonė-Sumažinti Žalą, Silpnos Šaknų Sistemos

  • (0 Klientų atsiliepimai )
€68.41 €39.68

Galimos Funkcijos

Kategorijos:Namai Ir Sodas

Rankinio Aikštėje Dirvožemio Blokatorius 2-colių Dirvožemio Block Maker " su Rankena Sodo Augalų Priemonė -Sumažinti Žalą, Silpnos Šaknų Sistemos

Kulka taškų:

1. Dirvožemio blokas pagamintas pagal dirvožemio retarder gali sumažinti žalą, silpnos šaknų sistemos per persodinti procesą ir išvengti šaknų santūrumą, nes šaknys bus genėti oro, kai jis pasiekia krašto.

2. Mūsų dirvožemio blokavimo programa yra pagamintas iš aukštos kokybės cinko lydinio, kuris yra stiprus ir ilgalaikis, ir gali būti pakartotinai naudojamas ilgą laiką, kuris gali sumažinti atliekų iš plastiko sėklos ląstelių plokštelių.

3. Greitai padaryti 4 2 colių kvadratinių dirvožemio blokai.Sumaišoma ir sudrėkinkite dirvožemį, kompaktiškas it, lygaus dugno, o tada paspauskite rankenėlę, kad biudžeto įvykdymo patvirtinimo purvo.

4. Rankena rankinis dirvožemio blokavimo programa yra neslidus pagalvėle ir ergonomiška forma, kuri yra patogu sodinti, sezonas po sezono.

5. Delninukas 2-colių dirvožemio blokavimo programa yra daugiafunkcinis.Tinka sėjinukai, auginiai, šiltnamiuose, soduose, ūkiuose ir pan.

Aprašymai:

Medžiaga: Cinkuota Plieno

Dydis: 24*19.5*5.2 cm

Pakuotė:

1*Sodo Įrankių

Žymos: dirvožemio blokuoti, Sodo Įrankiai, dirvožemio block maker, dirvožemio blokavimas, block maker.

Kilmės Žemyninė Kinija

Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas