Straipsniai: 0
Iš viso: €0

Žaidimų Konsolių Nešiojimo Dėklas Atsparus Smūgiams Kelionės Krepšys Apsaugos Nešiojamų Pečių Maišą Valdytojai Kabeliai Priedai Laisvų Rankų Įranga

  • (0 Klientų atsiliepimai )
€38.48 €21.55

Galimos Funkcijos

Kategorijos:centras

Aprašymas:

Žaidimų Konsolės Laikymo Krepšys:Kelionės krepšys yra pagamintas iš aukštos kokybės poliesterio medžiagos, apsauga nuo dulkių ir atsparus smūgiams, aplinkinių putų kamšalas ir aksominis pamušalas kelią žaidimų įranga nuo įbrėžimų ir smūgių. (Lagaminas, žaidimų konsolės ir kiti priedai nepridedami.)

Pagrindinis skyrius: Vidaus matmenys 39.9cmx17.0cmx29.0cm/15.71inchx6.69inchx11.42inch, erdvus ir likusi erdvė nešiojamąjį kompiuterį (iki 15.6 colių).Yra 2 priedas kišenės viduje laikyti nuotolinio valdymo pulteliai, žaidimas diskai, ir daugiau.

Priekinė Kamera: Specialiai sukurta aksomo pamušalu kišenėje valdytojas saugojimo.Didelis užtrauktuku kišenė duomenų perdavimo kabeliai, elektros kabeliai ir kitų žaidimų essentials".

Palaikyti tvarką: atskira galinė kamera, planšetiniu kompiuteriu, ir savo asmeninių daiktų.Šoninių akių kišenės kitų žaidimų priedai.Kelis saugojimo dizaino padėti organizuoti savo žaidimų platformą.

Nešiojamieji: Reguliuojamas petnešėlėmis pečių spaudimą.taip pat įrengtas su rankena, patogus ir nešiojamų, tinka keliaujant.

Specifikacija:

Medžiaga: Poliesteris

Dydžių Lentelė:

41cmx18.5cmx30.5cm/16.14inchx7.28inchx11.81inch

Komplektą Sudaro:

1 Gabalas Lagaminas

Pastaba:

Prašome leisti šiek tiek klaidų, dėl rankinis matavimo ir skirtingų monitorių.

Modelio Numeris Lagaminas
Suderinamos Prekės/Modelis NĖRA
Prekės Pavadinimas MagiDeal
Kilmės Žemyninė Kinija

Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas